Afbeelding1

Haarlem
Het terrein ligt aan de rand van de Haarlem, op ongeveer een kwartiertje fietsen van het centrum. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het oudste museum van Nederland: het Teylers museum, ga langs bij molen de Adriaan of een van de prachtige hofjes. Stoer doen kun je bij de indoor-klimmuur of door met een kano door Haarlem te gaan.

Zandvoort zee 

Zandvoort aan Zee
Het strand van Zandvoort ligt vlakbij! Kuilen graven, zwemmen in de zee, zandkastelen bouwen of lange wandelingen maken. Er is hier voor iedereen iets leuks te doen. Ontdek ook de wondere wereld van het strandjutten. In het aan het strand gelegen JuttersmuZEEum kom je ogen tekort.
amsterdam
 
Amsterdam
Met een rondvaartboot door de grachten, slenteren door de Jordaan, naar het science centre Nemo, scheepvaartmuseum of gewoon lekker shoppen. Het kan allemaal hier. Met de trein ben je vanaf station Haarlem-Spaarnwoude in 15 minuten op Amsterdam Centraal.
spaarnwoude

Recreatiegebied Spaarnwoude ligt tussen Haarlem, Amsterdam en Velsen. Hier kan je o.a. kanoën, roeien, vlotten bouwen, skieën, skeeleren en klimmen op een outdoor-klimmuur.
hooglandersklein 

Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Dit is één der bekendste nationale parken van Nederland. Je vindt hier uitgestrekte duinen, meertjes en talloze bosschages. Een speciaal gebied is afgerasterd voor wisenten, oerrunderen, Schotse Hooglanders en Konik paarden. Je kunt in 't Wed, ingang bij de Zeeweg in Overveen, zwemmen in natuurwater! 
recr schoteroog

Recreatiegebied Schoteroog ligt op een steenworp afstand van het scoutingkampeerterrein Schoteroog. Het is een veelzijdig recreatiegebied omringd door het water van het Spaarne en de Mooie Nel. 
Schermafbeelding 2019 06 29 om 18.13.06  Het Spaarne loopt dwars door Haarlem en voor watergroepen leuk om te varen. Aan de andere kant, richting Spaarndam, ligt de Mooie Nel, een mooi meer van bijna 3 vierkante kilometer en uiterst geschikt om lekker te zeilen.
Het water rond Haarlem maakt deel uit van het sloepennetwerk, met de mooiste vaarroutes rond Amsterdam en Haarlem.
   

Reserveren

Reserveren voor hike, zomerkamp

of weekendkamp?

Reserveer dan hier ....